Facilitati

Pentru a asigura eficacitatea unui sejur complet, complexul beneficiaza de o zona de relaxare situata la parter, sala de conferinta dotata cu aparatura de ultima generatie, avand o capacitate de minim 50 de persoane, centru de wellness & spa situat in vecinatatea imobilului, cat si o sauna la demisol.

Sala de conferinte & Breakfast Saloon

Plecand de la nostalgia perioadei interbelice, in care Bucurestiul era considerat „Micul Paris”, impreuna cu maestrii in arta decoratiunii am incercat sa readucem in prezent un suflu din acea perioada mult iubita.

Intr-un decor rupt din peisajul Micului Paris, unitatea   pune la dispozitia clientilor business o sala de conferinte ultrafinisata cu pereti de sticla, cu sistem de sonorizare, videoproiector, plasma full HD, laptop,wireless internet, flipchart magnetic, iar intru-un separeu adecvat va puteti delecta simturile cu savoarea unei cafele turcesti, al unui capucino italienesc, impreuna cu produse de patiserie autentic romanesti furnizate de partenerii nostri specializati in domeniul catering, in armonie cu o muzica aleasa.

Boutique Lobby

Situat langa zona de primire clienti, Boutique Lobby by Pier este locul ideal de unde poti admira obiectivele turistice din zona, in timp ce poti savura un ceai sau o cafea, bucurandu-te de relaxare.

Wellness & Spa Center

In dotarea centrului de Wellness & Spa face parte o sauna situata la demisolul imobilului, masaj si tratamente de remodelare corporala in salonul Body Line ( partnerii nostrii) situat in cladirea alaturata.

Tarife sala de conferinta

Pretul de inchiriere pentru sala de conferinta: 751 EUR/zi sala mare si 249 EUR/ zi separeu.

Pretul include: Wireless Internet, LCD, Flipchart Magnetic. Suplimentar, se pot oferi si Laptop, Videoproiector, microfon wirelless, camere de inregistrare sedinte. In separeul aferent salii de conferinta, la cerere se pot oferi in functie de numarul de persoane urmatoarele servicii, exprimate in EUR/persoana, nu includ T.V.A;

Servicii Conference Room la cerere prin partenerii colaboratori:

– Coffe break simplu: apa minerala/plata + cafea /ceai: 4

– Coffe break complet: apa minerala/plata+ cafea/ceai+suc+patiserie: 7

– Dejun Bufet suedez: 14-18;

– Cocktail-bufet rece+ bauturi: 25;

Preturile sunt in eur si pot varia functie de numarul de persoane si ofertele colaboratorilor nostri

Facilitati contra cost

Vrei sa descoperi Bucurestiul? Echipa noastra de profesionisti te ajuta cu firme specializate in domeniu fie ca vrei doar un city tour al orasului sau sa descoperi Castelul Bran suntem oricand la dispoztia ta.

Transferul de la aeroport cu masini de lux iti garanteaza un inceput de sejur Unique.

Orice alte detalii contacteaza booking@grandpierhotel.ro