Despre noi

Brand de incredere din 2012

Scurta prezentare GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL- concept brand

Complexul GRAND PIER BOUTIQUE reprezinta una dintre cele mai mari investitii in elemente de creatie artistica, din centrul Bucurestiului, acesta fiind conceput exclusiv pentru a-i asigura clientului satisfactia unui sejur de vis, intr-un decor unic.

Misiunea marcii detinute de GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL

Punctele de atractie care pot influenta decizia potentialilor clienti in vederea cumpararii serviciului sunt: originalitatea arhitecturii, comportamentul placut si amabil al personalului, curatenia, lumina si designul interior, atmosfera aparte, servirea optima, cat si intimitata maxima pe care locatia exclusivista o pune la dispozitie clientilor sai.

Localizarea de exceptie, unicitatea camerelor si diversitatea acestora, combinatia reusita intre elemente de creatie artistica Hand Made si cele moderne transforma unitatea intr-un clasic Boutique unicat in Bucuresti si in Europa.

Misiunea unitatii turisitice se axeaza pe asigurarea satisfactiei unui sejur de vis intr-un decor unic, motto-ul unitatii fiind „UNIQUE STAY FOR UNIQUE PEOPLE”

Segmentul tinta este format din oameni de afaceri straini sau romani interesati sa descopere un stil avangardist, intr-un decor care ofera o libertate absoluta de creatie, care permite orice abatere atat de la estetica traditionala, cat si de la normele care definesc arhitectura clasica, constituind in genere trasatura esentiala ce defineste suprematia visului in procesul de creatie artistica.

Localizare

Sediul  GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL este  in centrul Bucurestiului, langa monumentul de inalta importanta istorica Biserica Sf. Spiridon cel Nou pe Calea Serban Voda, nr. 22-24, la numai 300 de metri de Piata Unirii si 500 de metri de Centrul Vechi si 100 m de ”Simfonia Fantanilor” de la Piata Unirii.

Echipa GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL

Formata din specialisti in domeniu hotelier cu experinta de peste 10 ani , profesionalismul si gradul de ospitalitate va este asigurat la cel mai inalt standard de calitate.

Asigurarea unui sejur de vis este principalul nostru obiectiv si raspundem in cel mai scurt timp oricarei solicitari.

GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL  este o societate cu raspundere limitata si beneficiaza de un concept brand avand inregistrata la OSIM marca combinata GRAND PIER BOUTIQUE pe clasa de servicii NISA 43.  Unitatea turistica  administrata de operatorul economic ARMONIA BEACH este autorizata de Ministerul Turismului la categoria CAMERE DE INCHIRIAT  3 stele conform nota de clasificare 4141/27.09.2019.

Va asteptam cu drag!

Pentru sugestii va rugam trimiteti email la management@grandpierhotel.ro.